Ryan Reynolds csatlakozott a híres futballrajongókhoz, akik Argentína Franciaország elleni győzelmét "minden idők legjobb" világbajnokságaként ünnepelték.

Az eddigi talán legkiélezettebb mérkőzésen Lionel Messi és Angel Di Maria góljaival Argentína 2-0-ra vezetett, de Kylian Mbappe szenzációs góllal hozta vissza csapatát - egy időre. Miután 3-3-as döntetlenre álltak a felek, a mérkőzést büntetőkkel kellett eldönteni, amely párbajt Argentína nyerte meg 4-2-re.

A látványos győzelem után olyanok gratuláltak az argentin kapitánynak és csapatának, mint Piers Morgan és Dan Walker. A Deadpool-legenda Reynolds így lelkendezett: "Istenem, #FIFAWorldCup. Ez a játék egy gyönyörű, gonosz átok. Annyira szeretem, hagyjátok abba".

A TalkTV műsorvezetője, Morgan kijelentette: "A valaha volt legnagyobb világbajnoki döntő a valaha volt legnagyobb világbajnokságon. Abszolút izgalmas. Micsoda reklám a gyönyörű játéknak."

A One Direction egykori sztárja, Niall Horan ezt tweetelte: "MICSODA FUTBALLMECCS!!! Gratulálok Argentínának."

A Match of the Day műsorvezetője, Gary Lineker így nyilatkozott: "Csodálatos. Igazán dicsőséges. Gratulálok Argentínának. Megérdemelték. Messi megérdemli." Egy másik tweetben hozzátette: "BREAKING: Argentína nyerte a világbajnokságot büntetőkkel. Micsoda meccs. Hihetetlen dráma. Gratulálok Lionel Messinek és csapatának. Részvétem a franciáknak, akik mindent beleadtak, különösen a briliáns Mbappé. Foci eh... a pokolba!"

David Baddiel angol humorista ezt írta: "Micsoda kib*szott egy játék ez. A világbajnokság döntője szinte soha nem ilyen."

A Channel 5 műsorvezetője, Dan Walker tweetje: "Ennél jobb nem is lehet. Sport, futball, dráma, fordulatok, fordulatok... minden... a legnagyobb színpadon. Mbappe úgy játszott, mint egy király, de a korona Messié és Argentínáé #WorldCupFinal."

Kerry Washington, a Botrány színésznője is ezt írta: "Micsoda játék!!!!! Hűha! #WorldCupFinal Messi egy óriás. De Mbappe az én kedvencem. Felicidades a Argentina. Incroyable effort de la France."