Nagyon úgy tűnik, hogy gőzerővel zajlanak a Venom 3 előkészületei, a Ted Lasso sztárja, Juno Temple (galériánkban) legalábbis már tárgyalásokat folytat a Sonyval és a Marvellel.

A Deadline értesülése szerint az Emmy-díjra jelölt színésznő is jó eséllyel csatlakozik majd a stábhoz. A Venom 3 rendezői székét Kelly Marcel foglalhatja majd el ezúttal, akivel egyúttal Tom Hardy közösen fejleszti a forgatókönyvet.

A film szinopszisa egyelőre nem ismert, és bár a Venom 2.-t igencsak elmarasztalták a kritikusok, a franchise mindeddig közel 1,36 milliárd dollárt hozott a konyhára a stúdióank. Mindenesetre továbbra is nyitott kérdés maradt az is, hogy Venom csatlakozik-e majd valami módon a Tom Holland-féle “Pókverzumhoz”, amelyet a második rész csakugyan belengetett.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a Venom 3-ról, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»