Juno Temple (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a 2024-es SAG-díjátadón elárulta, hogy a Venom 3 forgatása már majdnem befejeződött, íra a Variety.

A franchise-hoz Chiwetel Ejiofor és Clark Backo oldalán csatlakozó Temple izgatottságának adott hangot a projekt kapcsán.

"Jelenleg a végéhez közeledünk. Ez egy vad, csodálatos utazás volt. Annyira új nekem. (...) Ez őrület. Annyira jó móka volt, és olyan klassz emberekkel dolgozhattam együtt. Olyan szerencsés voltam a karrierem során, hogy a leghihetetlenebb stábbal dolgozhattam. Alig várom, hogy kijöjjön. Azt hiszem, jó lesz."

A színésznő szavai elsősorban azt követően hathank üdítően, hogy a Venom 3 forgatását tavaly a SAG-AFTRA sztrájk miatt leállították. A kamerák november végén, közvetlenül a hálaadás előtt kezdtek újra forogni.

A Kelly Marcel (a Szörnyella forgatókönyvírója) által rendezett film, amelynek történetét Tom Hardy közreműködésével írta, idén novemberben debütál a mozikban.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»