A Resident Evil játékok továbbra is rendkívül népszerűek, az adaptációk továbbra is menetrendszerűen érkeznek. Ezúttal a Netflix egy sorozat formájában hozza el a zombikat. Itt az első magyar feliratos előzetes.

Egy dolgot rögtön tisztázzunk, Netflix sorozata nem kapcsolódik a tavalyi A kaptár: Raccoon City visszavár című mozis reboothoz, e helyett tiszta lappal indítja a zombivírusos történetet.

A Resident Evil újragondolásában a Drótlegendája, Lance Reddick alakítja Albert Weskert, az Umbrella Corporation alkalmazottját, Tamara Smart és Siena Agudong pedig az örökbefogadott lányait, Billie-t és Jade-et. És ahogy a trailerből is kiderül, a sorozat két idősíkot fog futni: az egyik 2022-ben játszódik, amikor kirobban a járvány New Raccoon Cityben, a másik pedig 2036-ban Londonban, amikor a T-vírus már hatalmas pusztítást végzett.

Úgy fest, hogy lesz itt minden (vicsorgó fertőzött hordák, rémisztő lények, élőhalott kutyák) ami egy jóféle Resident Evil produkcióhoz kell.

A sorozat július 14-től érkezik a Netflixre.Nézd meg az első előzetest idelent!

akció | horror | sci-fi | thriller

Majdnem három évtizeddel a járvány kitörését követően az Umbrella cég sötét titkai a felszínre kerülnek. A nagysikerű videojáték élőszereplős adaptációja a Netflixtől. több»