Véres western minisorozattal jön Emily Blunt, ne hagyd ki Az angolok előzetesét!

Bár Emily Blunt már játszott korabeli drámákban (és még egy-két lovat is megült), még sosem volt westernhős. Mindez megváltozik Az Angolok című új minisorozattal, amely novemberben kerül a tévéképernyőkre.

Blunt ezúttal az arisztokrata angol hölgyet, Lady Cornelia Locke-ot alakítja, aki 1890-ben, Amerika közepén összeáll egy pawnee-i volt lovassági felderítővel, Eli Whipp-pel (Chaske Spencer), hogy átkeljenek egy álmokra és vérre épülő, erőszakos tájon.

Mindketten tisztában vannak a sorsukkal, de egyikük sem tudja, hogy az a közös múltban gyökerezik. Egyre rémisztőbb akadályokkal kell szembenézniük, amelyek fizikai és pszichológiai értelemben is a végsőkig próbára teszik őket. Ám, ahogyan minden egyes akadályt leküzdenek, úgy kerülnek közelebb végső céljukhoz - a wyomingi Hoxem új városához.

Itt, miután a helyi seriff, Robert Marshall (Stephen Rea) és a fiatal özvegy Martha Myers (Valerie Pachner) nyomozásba kezd egy sor bizarr és hátborzongató, megoldatlan gyilkosság után, igazán megértik összefonódó múltjuk teljes mértékét, és szembesülnek a jövővel, amelyet meg kell élniük.

A szereplőgárdában ott van Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones és Ciarán Hinds. Mind a hat epizódot a tévés veterán, Hugo Blick írta és rendezte.

A sorozat november 10-én debütál a BBC Two-n és az iPlayer-en, míg az amerikai nézők másnap a Prime Videón keresztül nézhetik meg. Nyergbe!

67 Az Angolok  (2022)

dráma | western

Egy angol nő 1890-ben Nyugatra érkezik, hogy bosszút álljon azon a férfin, akit fia haláláért felelősnek tart, és találkozik egy volt lovassági felderítővel és a... több»