Videón Harrison Ford és Ke Huy Quan nagy találkozása az Indiana Jones 5 vörös szőnyegén

Az Indiana Jones és a sors tárcsája amerikai premierjén a franchise sztárja, Harrison Ford és a Minden. Mindenhol. Mindenkor Oscar-díjasa, Ke Huy Quan érzelmes és örömteli újraegyesülését láthattuk.

A duó együtt szerepelt az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma című filmben, amely Quan filmes debütálása volt, kisgyerekként.

A Sors tárcsája vörös szőnyegén készült videón látható, ahogy Quan Ford mögé lopakodik, miközben az utóbbit az "Extra" műsorvezetője, Melvin Robert interjúvolja. Quan a kezét Ford hátára teszi, majd Ford megfordul és elmosolyodik, amikor felfedezi, hogy egykori filmes partnere meglepte őt.

"Már felnőttél" - halljuk Fordot, miközben a két színész érzelmesen megöleli egymást.

Quan a Sors tárcsája premierjét "a legnagyobb 'A végzet temploma' újraegyesítésnek" nevezte, mivel 39 év után újra összejött ő maga, Ford, az Indy alkotói, Steven Spielberg és George Lucas, a franchise régi producerei, Kathleen Kennedy és Frank Marshall, valamint John Williams zeneszerző.

Utóbbi saját meglepetést is tartogatott, hiszen a vetítés előtt egy teljes zenekarral jelent meg a színpadon, hogy élőben adja elő többek között az Indiana Jones főcímdalát.

"Még mindig emlékszem arra az estére, amikor a "Végzet temploma" premierjét tartottuk a szomszédban, és hogy mennyire jól éreztük magunkat" - mondta Quan - "12 éves voltam."

Amikor megkérdezték tőle, hogy visszatérne-e az Indiana Jones franchise-ba, hogy eljátssza Short Roundot, Quan így válaszolt: "Ez egy nagyszerű kérdés, amit Kathy-nek, Steven-nek, George-nak kell megválaszolnia... [De] viccelsz velem? Imádom Short Roundot. Micsoda nagyszerű karakter. Szeretném azt hinni, hogy Indiana Jones nyomdokaiba lép. Hihetetlen és csodálatos lenne újra megeleveníteni ezt a karaktert."

Ford és Quan korábban márciusban az Oscar-gálán találkoztak újra, ahol Ford megjelent a színpadon, hogy átadja a legjobb filmnek járó Oscar-díjat Quan Minden. Mindenhol. Mindenkor című filmjéért. Quan már korábban elnyerte a mellékszereplői díjat. A két színész a díj kihirdetése után megölelte egymást a színpadon.

"Annyira örülök neki. Ő egy nagyszerű srác" - mondta Ford az Entertianment Tonightnak Quan januári Oscar-jelöléséről - "Ő egy csodálatos színész. Már akkor is az volt, amikor még kisgyerek volt, és most is az. Örülök neki. Nagyon örülök neki."

Az Indiana Jones és a sors tárcsája június 30-án kerül a mozikba országszerte a Disney forgalmazásában.