Világjárványos slasher horrorral tér vissza Pamela Anderson, de ez még messze nem minden!

Pamela Andersont és pályafutását aligha kell bárkinek is bemutatni. A szőke ciklon sosem a színészi kvalitásaival tűnt fel a filmekben, mégis a többség örömmel látta a képernyőn… a férfi többség. A színésznő (ha ez a titulus egyáltalán helytálló az esetében) hamarosan újabb mozival örvendezteti meg a rajongóit, ráadásul nem is akármilyennel.

A 18 & Over nem egy felnőttfilm lesz, de a tizennyolcas karikát valószínűleg oda lehet majd ragasztani a képernyő aljára. Egy vérbeli slasher horrorról van ugyanis szó, amelynek témáját nem más szolgáltatja, mint az utóbbi egy év eseményei. Egyelőre alig tudni biztosat a projektről, de a készítők azt mondják, hogy minden benne lesz, ami manapság a napjainkat alakítja. Így lesz pandémia, bezártság és elszigeteltség, valóságshow-k és Only Fans…

A film szereplőgárdájában többnyire kevésbé ismert, feltörekvő színészeket találunk: Jon Foster, Jake Weary, Sky Ferreira vagy Duke Nicholson. De melléjük sikerült megnyerni egy picit nevesebb színészeket is a projektnek. Pamela Anderson mellett ugyanis főszereplő lesz Ashley Benson is, de feltűnik majd Paris Hilton és Luis Guzmán, valamint a divatszakmában ismert Winnie Harlow is.

Ilyen stábbal csakis valami kőkemény szeletelős horrort lehet összehozni, és a készítők ezt is ígérik. Azt, hogy mindebből mikor lesz valami, egyelőre nem tudni.