Pedro Pascal (galériánkban) találkozása egy rajongóval vírusként terjedt el a TikTok-on, de nem csak azért, mert a színész rendkívül kedvesnek bizonyult…

Az interneten terjedő felvételen amerikai-chilei színész látható, amint boldogan cseveg egy rajongóval az utcán, mielőtt autogramot ad egy akciófigurára a Disney+ nagysikerű sorozatából, a Mandalóriból.

Pedro Pascal jó fej, vonhatjuk le a következtetést, de talán nem is emiatt kapta fel az internet népe a videót. Ha közelebbről megnézzük felvételt, feltűnhet a színész Starbucks kávérendelése. Ha azt mondjuk, hogy kissé meglepő, akkor finoman fogalmaztunk.

A videót kinagyítva ugyanis látszik, hogy 6 adag presszót kért egy pohárba.

A heathline.com szerint egy adag eszpresszó általában 30-50 ml, és nagyjából 63 mg koffeint tartalmaz. A felnőttek számára napi 400 mg koffein fogyasztása tekinthető biztonságosnak, így Pascal nem lép veszélyes területre a reggeli italával, de nagyon megközelíti azt.

Mégis, a tény, hogy hat adagot iszik meg egyszerre, elborzasztotta az internet népét, akik a videó kommentszekciójában aggodalmukat fejezték ki.

"Ez erőszakos mennyiségű kávé" - írta az egyik felhasználó. "A hapsinak biztos vasgyomra van" - olvasható egy másik hozzászólásban. "Apunak minden reggel szüksége van a kávéjára, hogy az egész világot és egy rajongótábort a vállán cipelje" - írta egy harmadik, utalva Pascal nagy rajongótáborára. 

Pascal az utóbbi időben igen elfoglalt volt, ennyi munkához pedig kell is az energia. A The Last of Us gyakorlatilag hétről-hétre dönti meg a saját maga által felállított rekordokat, míg A mandalóri új szezonja épp a hetekben indult, melyben szintén főszerepben láthatjuk.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»