Visszatér mindenki kedvenc Jedije?

Idén májusban végre megérkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat, amellyel kapcsolatban már jó ideje tudható, hogy Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is visszatér a Star Wars univerzumába.

Úgy tűnik azonban, hogy ez nem minden, egy friss híresztelés szerint ugyanis a Liam Neeson által alakított Qui-Gon Jinn is felbukkan a sorozatban. A legendás Jedi mester annak idején a Baljós árnyakban mutatkozott be, ám ebben az epizódban le is zárult az ő története.

Qui-Gon karaktere ugyan korábban már visszatért A klónok háborúja című animációs sorozatban, amelyben maga Neeson kölcsönözte a hangját a karakternek, ám egyelőre sem a stúdió, sem pedig maga a színész nem erősítette meg azt a pletykát, miszerint a franchise rajongói újra találkozhatnak majd a karaktererl. A színész egyébként egy korábbi interjúban leszögezte, hogy nem igazán vágyik karra, hogy ismét Star Wars produkcióban szerepeljen ugyanannál az egyszerű oknál fogva, amiért az akciófilmek világát is szeretné maga mögött hagyni.

Az utóbbi időben meglehetősen csendes a Kenobi sorozat háza tája, ám ezekre híresztelésekre egész biztosan fény derül néhány hét múlva, hiszen a széria május 25-én debütál a Disney+ műsorkínálatában, a további szerepekben pedig Joel Edgerton, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Indira Varma és Moses Ingram lesznek láthatók.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars I. rész: Baljós árnyak a legendás trilógia első előzményfilmje, amelyből megtudhatjuk, hogy Palpatine szenátor miként növeli politikai befolyását a Kereskedelmi... több»