A Gyilkos a házban színésznője, Selena Gomez (galériánkban) megelőzte Kylie Jennert, és ismét ő lett a legtöbbet követett nő az Instagramon. 

Az egykori Disney-sztár 381 millió követőt gyűjtött össze a fotómegosztó platformon, ezzel megelőzte Kylie 380 millió követőjét. A színésznő korábban, még 2019-ben egyszer már elérte ezt a bravúrt, mielőtt Ariana Grande, majd később a Kylie Jenner megelőzte őt.

Az énekesnő rajongói közül sokan örültek a hírnek, Selenát "az Instagram királynőjének" kiáltották ki. Az egyik felhasználó a Twitteren azt írta: "Selena Gomez ismét a legtöbbet követett nő az Instagramon. A királynő visszatért!' Egy másik felhasználó így fogalmazott: "Visszatért a trónjára. Selena, az Instagram királynője!", míg egy harmadik így nevezte őt: "Az Instagram eredeti királynője". 

Mindeközben Selena Gomez nemrég azt mondta a Vanity Fairnek, hogy visszalépett a közösségi médiától, és csak a TikTok alkalmazás van a telefonján. A sztár hozzátette, hogy bántották a trollok "gonosz" kommentjei. A közelmúltban épp a közösségi médiában szégyenítették meg a színésznőt, aki nagy eleganciával reagált a dologra.