A Gyilkos a házban színésznőjét, Selena Gomezt (galériánkban) a teste miatt szégyenítették meg, miután az év elején megjelent a 2023-as Golden Globe-on. Ennek kapcsán a közösségi médiában számos gyűlölködő megjegyzés jelent meg.

Selena Gomez élőben jelentkezett be csütörtökön a közösségi média oldalán, ahol elmondta, lupusza miatt kénytelen gyógyszert szedni. "Amikor már nem szedem, hajlamos vagyok egy kicsit lefogyni" - folytatta.

"Szóval igen, nem vagyok modell, soha nem is leszek az" - mondta. "Pedig szerintem fantasztikusak, csak én, én határozottan nem vagyok az."

Arra is kihasználta az alkalmat, hogy az önszeretet fontosságát hangsúlyozza követőinek.

"Csak ezt akartam mondani és bátorítani mindenkit, aki szégyent érez, pontosan azért, amin keresztülmegy, és senki sem ismeri a valódi történetet. Csak azt szeretném, ha az emberek tudnák, hogy gyönyörűek és csodálatosak" - mondta Selena. "És igen, vannak olyan napjaink, amikor talán úgy érezzük, hogy sz*r az egész. De sokkal inkább szeretnék egészséges lenni és vigyázni magamra. A gyógyszereim fontosak, és úgy gondolom, hogy ezek segítenek nekem".

A színésznő és énekesnő üzent a gyűlölködőknek is: "Húzzatok el!"

"(...) őszintén szólva, nem hiszek abban, hogy az embereknek a testük vagy bármi más miatt szégyenkezniük kéne" - mondta.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Három idegen találkozása, akik nagyon szeretik a bűnügyeket, és hirtelen egynek a részeseivé válnak. több»