Warner: 2022-től búcsút mondhatunk a párhuzamos forgalmazásnak

A Warner Bros. idén még egyszerre mutatja be a filmjeit az HBO Max-on és a mozikban, ez viszont jövőre nagyon megváltozik majd.

A legnagyobb amerikai mozihálózat, az AMC Theaters és a Warner megállapodást között, melynek értelmében 2022-től 45 napon keresztül a stúdió filmjei exkluzívan csak a mozikban lesznek megtekinthetők. Bár ez lényegesen rövidebb  idő, mint korábban, de mégis egy határozott lépés abba az irányba, hogy a streamingtől újra a mozik felé irányítsák a nézőket. 

Hogy ez mit jelent a többi nagy stúdió számára, az jelenleg még kérdéses, de egyáltalán nem kizárt, hogy a Disney is hasonló útra lép majd, különösen a Fekete Özvegy felemás teljesítményét követően. 

Bár a koronavírus-járvány az elmúlt másfél évben alaposan átírta a játékszabályokat a forgalmazást illetően, a Warner és az AMC megállapodása talán már a visszatérést jelenti a korábbi időszakhoz, a kérdés már csak az, hogy vajon a nézők tényleg visszavágynak-e a kanapéjuk kényelméből a mozitermekbe, illetve, hogy miként szólnak majd bele ebbe az újabb vírusvariánsok. A választ most még nehéz lenne megjósolni, de 2022-ben ez is kiderül majd.

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»