Will Smith novembertől forgatja a Bad Boys 3-at

Hosszú ideje rebesgetik már, hogy hamarosan elkészül a Bad Boys 3, mindez azonban mostanáig váratott magára. A produkció premierjét ugyan többször is beharangozták már az utóbbi években, valahogy eddig mégsem látott napvilágot.

Noha az Öngyilkos osztag folytatásának munkálatai csupán 2019 novemberében kezdődnek, úgy tűnik azonban, hogy Will Smithre így is mozgalmas hónapok várnak. A Sony ugyanis egyik főbb prioritásaként jelölte meg a Bad Boys harmadik részének elkészítését, mindezt pedig a film két rendezője, Adil El Arbi és Bilall Fallah is megerősítette, így várhatóan 2020 elején már a mozikba kerülhet.

Az már most biztosra vehető, hogy a forgatások még ez év novemberében elkezdődnek Atlantában és Miamiban, így a rendezőpárosnak rengeteg ideje marad az utómunkákra, szóval joggal feltételezhetjük, hogy a Bad Boys 3 igencsak ütősre sikeredik majd.

A „rosszfiúk” mellett Will Smith egy további nagy várományos munkálatain is részt vesz majd ez évben. Felröppentek a hírek, hogy a Bright 2 szintén zöld utat kapott a Netflixnél. A színész tehát kénytelen lesz a két forgatási helyszín között ingázni, ráadásul nemrégiben zárultak le a Disney Aladdin élőszereplős adaptációjának munkálatai, amelyben Smith Genie karakterét alakítja majd.