Alig néhány hete szabályosan berobbant Zendaya főszereplésével az Eufória második évada, amelyet hatalmas várakozás előzött meg. Az HBO sikersorozata jelenleg a harmadik epizódnál tart, amely máris izgalmas rekordot produkált.

Sam Levinson drámájának legújabb fejezete ugyanis közel 41%-kal növelte nézőszámát az előző héthez képest, így az csaknem 3,6 millió nézőt szerzett az HBO platformjain, amely kimagasló rekordnak bizonyult.

Szintén fantasztikusnak mondható nézettséget generált a Downton Abbey alkotójának, Julian Fellowes legújabb sorozata, Az aranykor. A széria csaknem 1 millió nézőt vonzott be, amely a Csernobil hétfői napra eső megjelenési rekordját is felülmúlta.

Az Eufória következő epizódja január harmincadikán jelenik meg, a sorozat további szerepeiben Eric Dane, Jacob Elordi, Shiloh Fernandez, Paula Marshall, Austin Abrams, Colman Domingo és Storm Reid láthatók.

dráma

Rue eddig is vékony palánkon egyensúlyozott, hogy a felszínen maradjon, azonban ami valamikor egy zavaró viszketés volt, most már egy sajgó sebbé vált. A függőség, kapcsolatok... több»