Zombikkal támad a Doctor Strange 2 előzetese

Úgy tűnik, hogy az MCU-ban nem csupán az Oscar Isaac által megformált Holdlovagnak akadnak gondjai az álamival, befutott ugyanis a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetese, amelyben Strange rémálmai csakugyan valósággá válnak.

Aki ismeri Sam Raimi munkásságát, az tudja, hogy a rendezőtől egyáltalán nem áll távol a horror világa, az pedig eddig is tudható volt, hogy a Doktor Strange folytatása sokkal hátborzongatóbb irányt vesz majd.

A produkció eddig megjelent előzetesei már így is számos izgalmas easter eggel szolgáltak, többek között Vasember visszatérésével, az X-Menek és Penge az MCU-hoz való csatlakozásával kapcsolatban.

Az alig 1 perces videóba pedig ezúttal is sikerült sok mindent belepakolni a stúdiónak, de nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok a videót lentebb. A Doctor Strange az őrület multiverzumában május ötödikén érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»