Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  

Ha van színész, akiknek szerintem az összes filmjét láttam, az Rachel Weisz. Bár nehezen tudok visszaemlékezni, hogy melyik volt az első, amit láttam tőle (összemosódnak az emlékek), de arra pontosan emlékszem, hogy rögtön elkezdtem kutatni, hogy milyen filmjei vannak még, hogy pótoljam a hiányosságokat. Ezek után gondolom nem okozok meglepetést, ha azt mondom, hogy azóta is tűkön ülve várom, ha új filmje érkezik a mozikba. Íme az én top10-es listám a legütősebb filmjeiről.

varjú
16 órája
A listában a (szerintünk) legjobban sikerült 25 filmet gyűjtöttük össze a tavalyi évről. Van még pár, amit még nem volt alkalmunk megnézni, de a kritikák alapján beleszólhattak volna a listába, ezek a következők: Vörös teknős, Logan, A négyzet, Coco, Wind River - Gyilkos nyomon, Némaság. Nagy bánatunkra nem került fel animációs film a listára, azok közül, amiket láttunk, egyik sem igazán érdemelte volna meg. Annak viszont nagyon örülünk, hogy három magyar film is felkerülhetett rá, ráadásul a Top 10-be. Csak így tovább! + 1 film: A Kedi: Isztambul macskái ugyan dokumentumfilm, de mi egyszerűen imádtuk, így nem maradhat le a kedvenceink listájáról :)
ArpiHajdu és Réci
2018.07.11. 13:27
felicity
2018.07.06. 18:32
Tanulságos filmek, melyek az életről való szemléletet tágítják... :)
hsanya182
2015.10.09. 07:04
Egy filmet is betettem ezért bocsi!!!
FenekElek
2018.07.03. 19:29
A thriller műfaja mindig is egy kicsit nehezen megfogható kategóriát jelentett, mert nagyon sok ide gondolt filmes alkotás, a horror vagy a dráma területére csúszik át. Ám ha meggondoljuk egy rendkívül népszerű stílusról beszélünk, mert a borzongás, a félelem és a rejtélyesség (néha misztikum) körül forog a thrillerekben minden. A 10 legjobb magán viseli a műfaji sajátosságokat. Nézzük "őket" sorban:
Scriptor
2018.06.26. 22:43
Lassan két éve, hogy elment közülünk Bud Spencer, alias Piedone és még sok más híres karakter előadója. Remélem, hogy ott fent nyugodtan, boldogan üldögél a hagymás babja mellett. Abban biztos lehetek, hogy nem fogom elfelejteni. És ne feledkezzünk meg méltó társáról, Terence Hillről, akivel közösen majdnem 20 filmen keresztül pofozták a rossz fiúkat, és persze néha egymást is. Az ő tiszteletükre válogattam a legjobb parádék közül, és foglaltam azokat egy listába. Íme!
Terminátor6
2018.06.25. 12:14
Ezekre az akciófilmekre keresnek a legtöbben a google keresőjében. 50 remek akció a John Wicktől a Die Hardon át Mad Maxig. Ti mire tippeltek, melyik horror címére keresnek rá a legtöbben?
ListázóTom
2018.06.25. 12:54
Ebben a listában török sorozatokról fogok írni, melyeknek egy véletlen folytán lettem rajongója. Azóta nagy örömmel nézem őket, persze van olyan, ami nem nyeri el a tetszésem és pár rész után nem nézem tovább, nem pazarolok több időt rá, de számomra is meglepő módon nagyon klassz mozikra találtam a török sorozatipar filmjei között. Szeretném hozzátenni, hogy a török sorozatok egyes részei minden esetben 2 - 2 és fél órás filmek, ezért nagyon sajnálatos, hogy itthon a televíziók 30-40 perces részekre szabdalva adják őket, így viszont a filmek gyakorlatilag élvezhetetlenné válnak, hiszen dramaturgiájuk nem így van felépítve. Ezért jómagam a filmeket kizárólag interneten nézem, ahol egyben, reklám nélkül lehet megtekinteni a részeket, magyar vagy angol felirattal. Részemről ezt ajánlom mindenkinek.
GabiSz.
2018.03.26. 16:36
Folytatva listás rovatomat most a kedvenc akció filmjeim közül szemezgettem, raktam őket egy a megszokott listáktól eltérő top 20-as listába. A lista apropója nagy részben egyébként az, hogy hamarosan bemutatják a Szupercella 2-t, amire meglehetősen kíváncsi vagyok.
Terminátor6
2018.06.22. 21:16
Most, hogy volt szerencsém megtekinteni az összes James Bond bevetést, összegzem a kedvenceimet egy listában. A lista szubjektív, csak a saját véleményemet tartalmazza.
Terminátor6
2018.06.22. 21:40
A katasztrófa-filmek sajátos műfajt jelentenek a mozgógép világában. Többnyire átélhetőek, látványosak és izgalmasak, mindig felvetve az "én mit tennék" örök kérdését. A legjobbak igazi kalandot jelentenek és teljesen kikapcsolnak bennünket. A katasztrófa-filmek történeteiben többnyire az egész Föld kerül veszélybe, de előfordul, hogy egy hajó, épület vagy település kerül a pusztulás szélére. A veszélyforrások rendszerint természeti csapások, meteor becsapódások, klímaváltozások, vulkánkitörések, földrengések, óriáshullámok vagy idegenek. A sztorikban mindig van központi figura: egy hős, aki biztosan megmenekül, sőt másokat is megment. A 10 legjobb katasztrófafilm következik: első nálam a 2012, ezüstérmes a Holnapután, bronz a Deep Impact és így tovább a 10. helyen álló Tűzhányóig.
FilmFlash
2018.06.22. 23:10
Hamarosan beszökik a mozikba Sylvester Stallone. A több mint 70 éves színész legenda a sikeres Szupercella (2012) című akció mozi folytatásában fogja aprítani az ellenséget, én személy szerint nagyon várom a filmet. Épp ezért várakozásom jeléül összeállítottam az akcióhős 10 legjobb filmes lépését.
Terminátor6
2018.06.21. 14:03
Első filmes listám elkészítéséhez egy olyan figura műveiből táplálkoztam, aki élete egy bizonyos szakaszában vakvágányra futott, hogy aztán meggyötörve, de céltudatosan visszatérjen a mozivászonra. Barátaim, ő Mel Gibson!
Terminátor6
2018.06.20. 13:11
Ezekre a vígjátékokra keresnek a legtöbben a google keresőjében. 51 remek komédia az Ocean'8-től az Ace Venturán keresztül egészen a Gruig. Ti mire tippeltek, melyik vígjáték címére keresnek rá a legtöbben 2108 júniusában?
ListázóTom
2018.06.19. 11:08
A filmek világának különleges műfaját képezik a börtönökben készült alkotások. Többségünk által teljesen ismeretlen közegbe kalauzolnak el bennünket, ahol csak az erősek tudnak talpon maradni. A legjobb börtönös filmek óriási sikereket arattak. Nézzük a listát: legjobb a 10-es számmal, jelzett Bosszú börtönében, majd jön a 9-es (Remény rabjai), bronzérmes a 8-as számú (Egy ártatlan ember), majd sorra a többi, egészen az 1-es számú Szupercelláig (mely az utolsó helyen áll). Valamiért fordítva lett kitéve, sajnos a sorrend.
CriticalMaster
2018.06.16. 18:11
Ezekre a horrorokra keresnek a legtöbben a google keresőjében. 51 remek horrorfilm az AZ-tól a Testrablók támadásán keresztül egészen a Hang nélkülig. Ti mire tippeltek, melyik horror címére keresnek rá a legtöbben?
ListázóTom
2018.06.15. 11:34


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.