Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  

Stebuklas  (2017)

Irena éppen próbálja megmenteni farmját az anyagi csődtől, amikor váratlanul megjelenik a közeli városban egy gazdag és jóképú amerikai üzletember, aki űgy tűnik segíthet az asszonyon.

Varga_Júlia
4 órája

The Dark  (2018)

Egy élőhalott lány találkozik egy vak fiúval abban az erdőben, ahol éppen vadászik. A két fiatal hamar összebarátkozik, mivel a velük szemben elkövetett erőszak erős... több »

Varga_Júlia
5 órája

Egy krimirajongó és egy rendőt összefog, hogy segítsenek közös barátjukon, akit tévesen vádolnak egy kettős gyilkosság elkövetésével. 

Varga_Júlia
5 órája

Egy hagyománytisztelő, katolikus spanyolországi vidéken élő asszony szeretne az ország elnöke lenni, ám ez nem könnyű, ha környezetében szinte mindenki ezt férfi munkának tartja.

Varga_Júlia
5 órája

Ugyan számít-e egy olyan városban, ami hemzseg a bűnözőktől, még kettővel több van?

Varga_Júlia
5 órája

A történet az Earth Liberation Front nevű radikális természetvédő csoportról szól, amelyet az FBI az első számú terrorista fenyegetésnek tart.

indingo
5 órája

Néhány újságíró kísérletet tesz arra, hogy betekintést nyerjenek a 2003-as, George Bush által indított iraki megszállás kulisszái mögé, ugyanis kételkednek elnökük... több »

hp
14 órája

Véletlen  (1987)

A történelmi idők gyermeke, Witek Dlugosz, aki 1956-ban Poznanban látta meg a napvilágot, 24 éves korában úgy dönt, kis időre fölhagy a tanulással és a fővárosba utazik.... több »

Kántor Gábor
17 órája

Thury Zoltán műve a maga idejében nagy vihart kavart, a Nemzeti Színház tárgya és mondanivalója miatt visszautasította a dráma bemutatását, hiszen az akkoriban tabunak... több »

Kántor Gábor
17 órája

Az erdő közepén él elszigetelten, magányosan egy lány mogorva apjával és nagynénjével. Egyszer csak egy farkasoknak felállított csapdába lép egy férfi, aki felbolygatja a... több »

Kántor Gábor
17 órája

Egy varázslatos utazásra invitáljuk Önt a statisztika lenyűgöző birodalmába, ahol felfedezzük, hogyan segít ez a páratlan tudományág megérteni a világot, amelyben élünk. A... több »

Kántor Gábor
17 órája

A siker matematikája segítségünkre lehet abban, hogy megértsük, hogyan kaphatjuk meg az élettől, amit igazán szeretnénk. A filmből kiderül, hogyan juthatunk olcsón vacsorához, ... több »

Kántor Gábor
17 órája

Ibiza  (2018)

Egy fiatal amerikai nő és két legjobb barátnője egy szexi DJ nyomába ered Spanyolországban. 

Varga_Júlia
2018.05.19. 21:24

Animal  (2018)

Antonio Decoud kozervatív, családos férfi, akinek a véletlennek köszönhetően egy olyan élményben lesz része, amely megingatja egész addigi világlátásában. A történtek... több »

Varga_Júlia
2018.05.19. 21:22

303  (2018)

Két berlini egyetemista, Jule és Jan egy ósdi lakókocsival vágnak neki egy nagy utazásnak.

Varga_Júlia
2018.05.19. 21:17

Mirko és Manolo két kamasz Róma külvárosából, akik egy jobb jövőről álmodnak. Mindketten egyedülálló szüleikkel élnek, akik még maguk is iskolába járnak, ráadásul... több »

Varga_Júlia
2018.05.19. 21:15

Short Peace  (2013)

A Short Peace egy négy kisfilmből álló antológia, amelyben különböző történeteket látunk. Egy magányos utazó történetét ismerhetjük meg, aki egy rejtélyes szentélybe... több »

JokerOmen
2018.05.19. 15:09

Tari Tari  (2012)

A Shirahamazaka Középiskolában minden évben megrendeznek egy hangversenyt, ahol a tanulók megmutathatják tehetségük. Konatsu Miyamoto utolsó éves tanuló is szeretne részt venni... több »

JokerOmen
2018.05.19. 14:56

Takizawa második amnéziája után visszanyeri emlékezetét. Japánba visszatérve azonban nem meleg fogadtatás éri, mivel a volt miniszterelnök törvénytelen gyermekének adja ki... több »

JokerOmen
2018.05.19. 14:51

Miután Takizawa megmentette Japánt a pusztulástól, rejtélyes módon ismét eltűnt. Fél évvel a cselekedetei után azonban a többi telefontulajdonos ismét mozgásba lendül, így... több »

JokerOmen
2018.05.19. 14:50


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.