2020.04.22 08:41 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Star Wars kor

Én csak azt tudom mondani, hogy ez egy jó sikerült film. Láttam, hogy sokan megosztva kommentálták ezt a részt, de igazából aki lehúzta, az nem a film lényegét nézte, hanem, hogy mikor hol lehet belekötni.

Én kiskorom óta figyelemmel kísérem ezt a sorozatot, függetlenül attól, ki rendezi, mely stúdió csinálja. Nem ez számít, hanem a film (mese), mert ez igen kitalált történet, és olyan dolgok történnek benne, melyek meseszerűek, megmosolyogtatók. Visszatérve a Star Warshoz, egy olyan történet, ami klasszikus sci-fi, és a világon egyedülálló alkotás. Ennek az alkotásnak ez a befejező része szerintem mindent elmond. Nekem tetszett, ahogy befejezték, és erre építhetnek akár folytatást is.

Star Wars kor

Itt meg kell említeni, hogy a technológia a 1970-es évektől mostanáig nagyot fejlődött. A részek látványosabbak lettek, de a régi technológiával készültek is dicséretre méltó, igazi klasszikusok a maiakkal szemben, hiszen a maiak nem tudnak annyi újdonságot, technikát hozni a mozivászonra, mint a régebbi részek. Mára már egyfajta vizuáltechnika épült ki, és a számítógépes fejlődésnek köszönhetően "mondhatjuk", a filmek értéke lejjebb esett, de a látvány az, ami talán megéri.

Összességében a történet remek, a rendezés és vágás azt hiszem, jó lett. A színészek viszont a főhősnőn kívül nem tudtak a közepesnél jobbat alakítani. A zenei aláfestés remek volt. Így az osztályzatom öt csillag, mert a filmet néztem, és a látvánnyal együtt a sorozatra gondolva ez mindenképp egy jó befejezés. Ha ezzel egy korszak zárult, és akkor most jöhet egy újabb, ahová tényleg lehet olyan technológiát, történetet adni, alakítani, ami még nem volt.

Igazából aki lehúzta a filmet, nem értem , de az biztos, hogy nem olyan szemmel ült le nézni ezt a részt, amiben a pozitívumot kereste. Csak ajánlani tudom mindenki számára, szerintem többször is megnézhető, remek kis kalandfilm, amiből nekem a romantika, a szerelem, ami hiányzott. A vége jó, és értem is, miért így lett vége, mert az erő velem van. Üdv, Yosi

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az utolsó felvonásához érkezett a legendás Skywalker-saga. Nem sokkal a crait-i ütközet után egy félelmetes és ismerős hang csendül fel az éterben. Az évtizedek óta halottnak... több»

2