2016.03.30 08:12 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
1

Sajnos unalomba fullad

Sajnos az Acélember után nem vártam nagy sikert ettől sem, de még így is tudott nagyobb csalódást okozni. Inkább itt Batmanre voltam kíváncsi, mert Supermant már ettől a rendezőtől megismertük, ő sok újat nem tudott volna mutatni. Lehet az a baj, hogy Nolan olyan tökéletes Batman univerzumot teremtett... magason van a mérce! Engem ami nagyon irritált ebben a filmben, hogy Batmant alig láthattuk normális ,,klasszikus ruhájában", a filmben többnyire B. Wayneként vagy a -szerintem- halálciki világító szemű pajzs van rajta.

A film elején, a denevérember szemszögéből láthatjuk az Acélember végén látható csatát, ami remek ötlet volt, akkor még nagyon felspannolva kezdtünk neki a filmnek.

Sajnos unalomba fullad

Borzasztó hosszú a játékidő, ami miatt a mozi unalomba fullad, ugyanis a sokak által várt zúzások és az előzetesekből megismert akciók szinte csak a végén jelentkeznek. Én speciel nem ezt a részét vártam jobban, de így sem jött át az elnyújtott hossz. A sok álomkép, meg a hosszas drámázás (most már 2 oldalról) nem kötött le.

Ben Afleck Batman szerepét nem tudom hova tenni, kell egy film még, hogy megítéljem jól áll e neki a szerep, mert korán nem akarom leírni.

A filmben - hogy egy kis pozitívumot írhassak - Luther szerepe nagyon bejött, mindig feldobta az unalmassá vált jeleneteket ezzel a ,,kezdetleges Joker" stílussal. :)

Feltünik Aquaman is egy pillanatra, és remekül beletették Csodanőt, így bevezettek a jövőre érkező Igazság ligájába, amit megint nagy reményekkel várunk. Kérdés, hogy Zack Snyder rendező mennyire tanul az eddigi ,,hibáiból".

akció | kaland | sci-fi

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala filmtartalom: Egy ellenőrzés nélküli istenszerű szuperhős tetteitől tartva Gotham City saját, félelmetes és hatalmas igazságosztója... több»

1