Közösség

Vélemény:

83 Nyár a szigeten - Le a cipővel!

(1976)

Gyerekkorunk nyári slágere

Timon   2025.08.12 23:09
0

Nem vagyok olyan idős, hogy elmondhassam, hogy ez az én időmben, gyerekkoromban jött ki, de valahogy annyira nosztalgikus az egész sorozat. Én is gyerekkorom óta élvezem ezt, kezdve a zenéjétől, az élményekkel teli nyaralásukon át a sok-sok poénon keresztül. Arról nem is beszélve, hogy mennyi remek színész, köztük Bánhidi László örvendeztet meg minket. Nincs is jobb nyaralás, mint az, amely nem csak eseménydús, de még rengeteg előre nem látható – végső soron kellemes – kaland van benne, és főleg mennyire jól elvannak a helyiekkel. Pedig csak három napra mentek, ami alatt minden is megtörténhet, különösen, ha a megbízott titkos felügyelők minél jobban közelednek. Kellemesen sok bonyodalom van benne jó értelemben, és végig ötletes, megunhatatlan sorozat, imádom benne Gazsi bácsi "bölcsességeit" is. :) Hát, mi mást mondhatnék... Éljen a nyár most is, ahol pedig csak lehet, le a cipővel, éljen a mezítláb, élvezzük az idő áldott részét! Mindig is nagy visszatérő sláger lesz. Vagyis hát... Nem kell annak lennie, ha eleve máskor is élvezzük, nemcsak évszakosan. Már csak azért sem, mert erőssé és feledhetetlenné teszik remek színészeink! 10/10