Közösség

Vélemény:

90 Whiplash

(2014)

Whiplash

Toto Paradiso   2015.02.09 18:34
0

Kicsit elfogult vagyok, vájtfülű meg ilyenek, de bízom a jó megítélésben, így nem cicózom..dobpergééÉÉéés mi más:-)..ITT VAN AZ ÉV FILMJE! Idáig, mert az American Snipert még nem láttam. De borítékolom, hogy nem veri meg ezt az alkotást! DJ múlttal érzékeny vagyok a ritmusokra, így mozgott még a fülcimpám is a moziban. Nagyon jól lett ábrázolva a küzdelem, a feláldozás, az extrém motiválás, és a komfort zóna elhagyása. Mert ezek kellenek a sikerhez. Punk tum.. ezt a filmet az élet minden területén lehet használni, és újra lehet nézni. Nem mossa az agyad negatív irányba mint a Wall Street farkasa..Az is jó volt, motivált. 1x! Mert másodszorra már feszengtem a témától. No de ezt a filmet? Sokszor fogom megnézni! A cast remek volt. Csupa tipikus mellékszereplő akiknek a játékát, nem cseréltük volna el nagy nevekre, de főleg nem execandy eyeboy divatos színészecskékre. Tökéletes volt minden karakter! Semmi nem volt sok a filmben és kevés se. Vége is tökéletes volt, sokatmondó és stáblistát végigolvastató..a szívem az utolsó képeknél, ritmusoknál lelassult majd felgyorsult és ott maradt. Nos kérem, akkor peregjenek a dobok, cincogjanak a cinek..mert..10/10 !