Közösség

Vélemény:

 

39 Varudu

(2010)

Varudu

 
e-batta   2016.09.29 13:46
0

A film teljes egészében Allu Arjunra épít, a teljes időszak alatt ő van a vásznon, abszolút főszerep.
Amikor összejön az esküvő, elindul a nagy hagyományőrzés. Innentől tátott szájjal bámultam a filmet. Mindent, de tényleg mindent megmutattak, az összes esküvői hagyományt, ami csak van Indiában, a legkisebb, és legkevésbé fontos szertartásokat is.
És az ifjú pár tényleg akkor látja egymást először amikor leengedik a vásznat, ami eltakarja őket egymástól. Mondanom sem kell, hogy egymásba szeretnek első pillantásra (höhö).
Deepthi (Bhanu Sri Mehra) nekem annyira nem tecc, enyhén szólva is sótlan volt, viszont még a csomó megkötése előtt elrabolják.
A rendőrség tehetetlen, Sandeepnak Amerikába kellene mennie, a lány szülei lemondanak az esküvőről, de a fiú megmakacsolja magát. Addig megy utána, míg ki nem deríti, hogy ki rabolta el az ő félig-feleségét. Nem más, mint a Pokol ördögének nevezett Diwakar (Arya, aki a Boss Engira Baskaranban próbált valamit alakítani, de a film borzalmas volt, itt viszont elképesztően jól alakította a született gonoszt), akinek gonoszsága csak színészi vágyaival vetekszik.
Innentől nem mesélem tovább...

Már azért megérte, hogy egy csomó esküvői hagyomány valamennyire meg lett magyarázva...