Liam Neeson árnyéka önmagának. Vártam a filmet, gondolván végre egy tökös akciófilmet látok, de sajnos tévedtem. Egy szökevény klónt kapunk, amiben valami nagyon nincs rendben. Lehet sokat vártam a filmtől, de az, hogy 0 (NULLA) vér van benne és a bunyók is oltárira meg vannak vágva egyszerűen lehangoló. Mozis változatot láttam, lehet hogy egy rendezői változatban ezek máshogy vannak, így aki teheti, inkább azt nézze, mert a mozis borzasztóan meg van vágva.
Volt 1-2 nevetséges jelenet benn...
SPOILER
...gondolok itt pl. mikor átveszi az uralmat a rendőrkocsi felett és tömegkarambol lesz az autópályán. Ahogy lerepül a rakomány a kamionról... mit lerepül, lerobban! Aztán még pörög vagy 10-15-öt... WTF?! Aztán minden nyugi, majd a semmiből beléjük száll 2 autó?! WTF?! "Ó, nézd drágám, karambol van előttünk... és ott egy rendőrautó a négysávos közepén. Á, mindegy, belerongyolok fékezés nélkül..." SPOILER OFF
Szóval nagy csalódás sajnos, az első rész közelébe se ér. Egyszer jó, de ne úgy nézzétek, hogy ez egy "Elrabolva film".
Liam Neeson árnyéka önmagának. Vártam a filmet, gondolván végre egy tökös akciófilmet látok, de sajnos tévedtem. Egy szökevény klónt kapunk, amiben valami nagyon nincs rendben. Lehet sokat vártam a filmtől, de az, hogy 0 (NULLA) vér van benne és a bunyók is oltárira meg vannak vágva egyszerűen lehangoló. Mozis változatot láttam, lehet hogy egy rendezői változatban ezek máshogy vannak, így aki teheti, inkább azt nézze, mert a mozis borzasztóan meg van vágva. Volt 1-2 nevetséges jelenet benn...
SPOILER ...gondolok itt pl. mikor átveszi az uralmat a rendőrkocsi felett és tömegkarambol lesz az autópályán. Ahogy lerepül a rakomány a kamionról... mit lerepül, lerobban! Aztán még pörög vagy 10-15-öt... WTF?! Aztán minden nyugi, majd a semmiből beléjük száll 2 autó?! WTF?! "Ó, nézd drágám, karambol van előttünk... és ott egy rendőrautó a négysávos közepén. Á, mindegy, belerongyolok fékezés nélkül..." SPOILER OFF Szóval nagy csalódás sajnos, az első rész közelébe se ér. Egyszer jó, de ne úgy nézzétek, hogy ez egy "Elrabolva film".