Közösség

Vélemény:

74 Elrabolva 3

(2014)

Elrabolva 3

prof.zoltan   2015.05.21 13:42
0

Liam Neeson árnyéka önmagának. Vártam a filmet, gondolván végre egy tökös akciófilmet látok, de sajnos tévedtem. Egy szökevény klónt kapunk, amiben valami nagyon nincs rendben. Lehet sokat vártam a filmtől, de az, hogy 0 (NULLA) vér van benne és a bunyók is oltárira meg vannak vágva egyszerűen lehangoló. Mozis változatot láttam, lehet hogy egy rendezői változatban ezek máshogy vannak, így aki teheti, inkább azt nézze, mert a mozis borzasztóan meg van vágva. Volt 1-2 nevetséges jelenet benn...

SPOILER ...gondolok itt pl. mikor átveszi az uralmat a rendőrkocsi felett és tömegkarambol lesz az autópályán. Ahogy lerepül a rakomány a kamionról... mit lerepül, lerobban! Aztán még pörög vagy 10-15-öt... WTF?! Aztán minden nyugi, majd a semmiből beléjük száll 2 autó?! WTF?! "Ó, nézd drágám, karambol van előttünk... és ott egy rendőrautó a négysávos közepén. Á, mindegy, belerongyolok fékezés nélkül..." SPOILER OFF Szóval nagy csalódás sajnos, az első rész közelébe se ér. Egyszer jó, de ne úgy nézzétek, hogy ez egy "Elrabolva film".