Furcsa volt, mert először azt gondoltam, hogy egy nagyon rossz film lesz belőle, mert hát a Disney az mégiscsak Disney.
Aztán mikor megnéztem, tetszett, de éreztem kihágásokat. Gyerekek számára az idézőjeles rasszizmus lehet, hogy sok lehet, és ezt a Disney most kicsit elcseszte.
Aztán az, hogy elég sok felnőtt poén van benne, és rejtett utalás(pl. a jégkrémes résznél, aki jobban figyelt, az tudhatja).
Szóval azt mondom, hogy kb. a százas skálán tudnám a legjobban értékelni, és kapna egy 85 pontot.
Furcsa volt, mert először azt gondoltam, hogy egy nagyon rossz film lesz belőle, mert hát a Disney az mégiscsak Disney. Aztán mikor megnéztem, tetszett, de éreztem kihágásokat. Gyerekek számára az idézőjeles rasszizmus lehet, hogy sok lehet, és ezt a Disney most kicsit elcseszte. Aztán az, hogy elég sok felnőtt poén van benne, és rejtett utalás(pl. a jégkrémes résznél, aki jobban figyelt, az tudhatja). Szóval azt mondom, hogy kb. a százas skálán tudnám a legjobban értékelni, és kapna egy 85 pontot.