Közösség

Vélemény:

81 Végső állomás 2.

(2003)

Végső állomás 2.

moov18   2016.02.04 14:31
0

A legjobb nyitóbaleset azt gondolom ebből a részből került ki győztesként. Látványos volt, lebilincselő volt. Egyébként az egyik legvagányabb részre sikerült. Feszültségből és szemkápráztató jelenetekből nem volt hiány. A halálnemek kellőképp borzongatóra sikerültek. Egyes részeknél erőteljesen megkapaszkodtam a karfába, és elkerekedett szemekkel néztem ki az arcomból. Látványból sem szűkölködött. Szívgörcsöt azért nem okoz, de erősen törekszik a hatáskeltésre. Egyéni véleményem szerint, abszolút felülmúlja elődjét, izgalmak és látvány tekintetében is, a kezdés sem lett gyenge, a befejezés is adja az érzést. Röviden: akinek tetszett az első rész kötelező jelleggel tekintse meg, akinek pedig nem, az is! Éppen azért mert borítékolható, hogy ebben pozitív módon fog csalódni. Pörgős, feszült, felkavaró, borzongásra hivatott kis mozi. Vártam a színvonal csökkenését, viszont éppen az ellenkezőjét kaptam. Lekötött és szórakoztatott. Morbidhumorban és egyéb extravagáns komikumban sem spórol. Engem teljességgel sikerült kikapcsolnia, magával ragadnia, elvarázsolnia. Érdemes a megtekintése legalább egyszer, de az sem baj, ha többször! Az egyik legjobban sikerült folytatás!