Mivel a filmben visszatérő elem, hogy ismert filmek ismert párbeszédeiből rendeznek a szereplők Ki mit tud?-ot, gondoltam, én is beszállok a játékba a véleményem címével.
Ja, maga a film csak azért nem nézhetetlen, mert... ja, egyébként a film gyakorlatilag nézhetetlen, Ryan Gosling ide, Emily Blunt oda. Jason Momoa amoda. Igaz, ami igaz, a közelmúltban estem át egy (újabb) Covidon, és a Covidról tudjuk, hogy képes elvenni különböző képességeket, így arra is gondoltam, hogy esetleg elvitte a humorérzékemet. De aztán leteszteltem más platformon, és nincs vele baj. – De hát 7-es az MDb-n! – mondta a kekeckedő énem a kevésbé kekeckedő énemnek, de a kevésbé kekeckedő énem azt mondta, hogy attól még lehet... trágya. Szóval, ha valaki meg tudja mondani, hogy mitől jó ez a film, az... csináljon azt, ami akar. Én meg hadd feledjem el ezt a semmiségében is borzalmas izét.
Mivel a filmben visszatérő elem, hogy ismert filmek ismert párbeszédeiből rendeznek a szereplők Ki mit tud?-ot, gondoltam, én is beszállok a játékba a véleményem címével. Ja, maga a film csak azért nem nézhetetlen, mert... ja, egyébként a film gyakorlatilag nézhetetlen, Ryan Gosling ide, Emily Blunt oda. Jason Momoa amoda. Igaz, ami igaz, a közelmúltban estem át egy (újabb) Covidon, és a Covidról tudjuk, hogy képes elvenni különböző képességeket, így arra is gondoltam, hogy esetleg elvitte a humorérzékemet. De aztán leteszteltem más platformon, és nincs vele baj. – De hát 7-es az MDb-n! – mondta a kekeckedő énem a kevésbé kekeckedő énemnek, de a kevésbé kekeckedő énem azt mondta, hogy attól még lehet... trágya. Szóval, ha valaki meg tudja mondani, hogy mitől jó ez a film, az... csináljon azt, ami akar. Én meg hadd feledjem el ezt a semmiségében is borzalmas izét.