2016.02.03 17:40 moov18 Olvasottság: <100x
1

Rossz utóízt hagyott maga után

Hm, elég régen láttam már a filmet, nem túl friss tehát az élmény. Valamikor tervezem az újranézését, de nehéz beiktatni egy ilyen frappáns filmektől hemzsegő időszakba. Kristen Stewart olyan akárcsak egy szürke kisegér, amit nem csodálok, hiszen egy évvel az Alkonyat előtt álltunk még időben. Jó, lehet szemét vagyok, de ez az igazság! Főként a Twilight filmeknek köszönhette azt, hogy igazi rivaldába került.

Ebben a filmben unottnak tűnt, olyannak mint akinek húzzák a haját, amiért nem akar dolgozni. Nem volt valami színvonalas a teljesítménye, akárcsak maga A hírnök című szösszenet. Hiányzott belőle egy építőelem, amely hatásossá tette volna a filmet, életre keltette volna a forgatókönyvet. Ezzel a kísérlettel viszont, megmaradt egy szimpla próbálkozásnak a műfajban.

Rossz utóízt hagyott maga után

Próbálnak egy-egy hirtelen bevillanó képpel, esetleg egy-egy hanghatással hatást gyakorolni, nem túl nagy sikerrel. Számomra nem teremtette meg azt a légkört, amitől élvezhető lehetett volna. Hiányzott az elvárt, megkövetelt atmoszféra. Feszültségteremtésből elégtelenre vizsgázott, legalábbis nálam. Az igyekezet megvolt, az akarat megvolt, de valami hiba csúszhatott a gépezetbe, ugyanis nem lett túl markáns. Röviden-tömören: mint fentebb említettem, valóban régi filmélményeim közé sorolandó, de arra határozottan emlékszem, hogy sajnos időpocsékolásként éltem meg, unalmas volt és rossz utóízt hagyott maga után. Viszont próbálom pótolni az űrt a fejemben, eme filmmel kapcsolatban és esetleg újra megnézni, de akkor sem vélekedek majd másként!

46 A hírnök  (2007)

horror | misztikus | thriller

Jess (Kristen Stewart) a szüleivel (Dylan McDermott és Penelope Ann Miller) vidékre menekül Chicago zajos forgatagából, hogy egy Észak Dakota-i farmon telepedjenek le. A csendes idill... több»

1