Közösség

Vélemény:

61 Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley

(2024)

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley

Br623   2024.07.18 17:39
0

Erre a részre semmi szükség nem volt. Jó döntés, hogy nem került a mozikba. Számomra teljesen hihetetlen a történet, hogy megöregedett emberek még mindig a rendőrségen dolgoznak. A kapitány is „ezeréves”, de nem megy nyugdíjba. Axelt még mindig legendaként köszöntik a rendőrségen, pedig a való életben már azt sem tudnák, hogy kicsoda. Nekem rossz volt látni, hogy megöregedtek. Egyszerűen azzal sem tudok azonosulni, ahogyan a rég nem látott lányával próbál kibékülni, vagy inkább nem is próbál, és közben nem ad normális, elfogadható magyarázatot arra, hogy miért nem kereste sosem a lányt. Persze most mindenki a Bad Boysszal hasonlítja össze a filmet, szerintem ez messze elmarad attól. Bevallom őszintén, hogy nem is néztem meg a végét, majd valamikor, ha erre lesz időm, befejezem. De így is tudom, hogy mi a film vége, annyira egyértelmű a történet. Eddie Murphy miatt lehet érdemes megnézni. Ez a film lehet még egy utolsó visszatérés neki, egy kis nosztalgia. De úgy gondolom, hogy ha szeretne is még szerepelni, akkor inkább a korához illő szerepeket kellene vállalnia.