Közösség

Vélemény:

 

85 A visszatérő

(2015)

A visszatérő

 
rbernadett   2016.01.19 23:06
2

Nos, mi is a film tanulsága. A bosszú életben tart. Nem szeretek közhelyes frázisokat zengeni, de ez a film tényleg egy kicsit olybá tűnt mintha Leonak csináltak volna egy filmet... És sajnos ennyi.
Keresem, keresem, hogy mi volt a film mondanivalója és igazából mindig oda lyukadok ki, hogy semmi. Illetve, de! Ha meg akarsz bosszulni valamit, akkor a bosszú életben tart.
Sajnos Leo annyit szenvedett a filmben, hogy már sok volt. Sajnos nem hittem el neki, hogy a fia iránt őszintén érez, sajnos beigazolódott, hogy ezért a szerepért mindenki csak azért akarja neki odaadni az Oscart, mert már megérdemli, de nem azért, mert annyira nagyot játszott. :( Amikor el kell gondolkoznom azon, hogy az adott színésznek azért nem hiszem el az alakítását, mert beskatulyáztam a korábbi szerepeibe, akkor már aláírtam, hogy nem azonosul az adott szereppel és most azt hiszem itt ez történt. Szeretem, becsülöm és tényleg értékelem, hogy eredeti fény meg minden, de a mondanivaló nagyon hiányzott és az, hogy most tulajdonképpen hol is vagyunk, mikor is vagyunk és miért vagyunk ott? Erőltetett, ami nagyon akarja azt az Oscart.