Közösség

Vélemény:

77 Kong: Koponya-sziget

(2017)

Kong: Koponya-sziget

Br623   2026.03.01 08:11
1

Nem szeretem az ilyen filmeket, de véletlenül sikerült végignézni a tévében (igen, néha még nézek tévét, reklámokkal), és meglepően lekötött. Pozitívan csalódtam benne, mert izgalmas volt, és még a kitalált halálos ősállatok sem zavartak. Kicsit olyan Jurassic World-hangulata van (amit szintén nem szeretek). A katona, aki még a világháborúban zuhant le oda, és végre hazatérhet a családjához, nagyon jó szál. Végig drukkoltam neki, hogy túlélje. Az ilyen filmekbe direkt mindig kell egy negatív személy, aki beleviszi a halálba a többieket? Itt ezt most Samuel L. Jackson vállalta magára. A film nézése közben gyorsan elrepült az idő. Nagyon tetszett, hogy végül az óriási Kong pozitív szereplő lett, és amikor előtűnik a ködből, és engedi, hogy a lány megsimogassa, az a jelenet kicsit hátborzongató volt, CGI ide vagy oda. Nem bántam meg, hogy adtam egy esélyt neki. A lényeg, hogy a sok előítéletem ellenére tudtam szórakozni a filmen, és ezért ajánlom másoknak is. Lehet, hogy fogok adni esélyt a jövőben az ilyen filmeknek is.