Közösség

Vélemény:

 

83 Adaline varázslatos élete

(2015)

Adaline varázslatos élete

 
TribeBubu Nézhetetlen  2016.11.17 22:46
0

Az 58. percig bírtam, de nem tudom, hogyan. Ennél unalmasabb semmilyen egy filmet még sosem láttam. Egészen jól indult, aztán átment egy csöpögős romantikus filmbe. Persze még az sem lenne baj. De valami hihetetlen gáz módon csinálta. Ócska párbeszédek, semmitmondó, vontatott jelenetek. Köszönöm, de ez már nekem sok.

Tanulság: ha férfi vagy, ne fogadj el nő ismerősödtől tanácsot filmnézéssel kapcsolatban. Vagy ha mégis, nézd meg a filmet egy olyan nő társaságában, akitől akarsz valamit.

Update: csak sikerült befejeznem, de a véleményem nem változott. Ez tulajdonképpen egy Disney hercegnős mese. Van egy lány, akit átok sújt, jön a herceg, egymásba szeretnek, de a lány rájön, hogy az átok miatt nem lehetnek egymáséi, elfut, menekülés közben történik valami, ami feloldja az átkot, és mégis egymáséi lehetnek, és azok is lesznek.

Remélem, hogy nem sértek meg senkit, de ez egy olyan szintű tipikusan csajoknak szóló film, mint pl. a Feláldozhatók a pasiknak (jobb nem jutott eszembe, mert amazokat sem szoktam nézni.) És félreértés ne essék, nincs nekem bajom a romantikus filmekkel, nagyon sokat szeretek, de ez borzalmasan unalmas volt. Az Alkonyat óta nem néztem meg ennyiszer, hogy mennyi van még vissza a végéig.