Közösség

Vélemény:

91 Totál szívás

(2008)

Nagyon nem hihető mégis sok benne a jó poén

The Director   2025.01.03 00:38
2

Remélem, senki nem hiszi, hogy egy középiskolai kémiatanár és egy drogfüggő kamasz képesek drogmaffiát létrehozni a mexikói határ közelében abban a térségben, ahol a világ legnagyobb és leggyilkosabb drogkartellei működnek. Aki elhiszi, az simán nézheti magyar népmeséket is főműsoridőben filmek helyett, miközben a reklámszünetekben tologatja a ki csattogó lepkéjét búgócsigázással. Viccet félretéve, nagyon debilnek kell lenni ahhoz, hogy ezt bevegye valaki. Ugyanakkor vicces a dolog, mert egymás után nézve az egyes részeket valahogy tényleg magával ragadja az embert. Én special a Marveleket is szeretem, mégsem hiszek a repkedő gépemberekben és a harag miatt óriásra növekedő zöld szörnyemberekben. A Breaking Bad egy mese infantilis felnőtteknek rengeteg humorral és szarkazmussal. Én 20 részig bírtam, aztán reálisabb filmek után néztem. Értékelés? Meseként jó, amúgy közepes, ha komolyan akarjuk venni. Néhol idegesítő. Három csillagot mondanék mégis a főszereplők miatt. Rajtuk nem múlott. De nagy elvárásokkal ne kezdjen senki neki.