Közösség

Vélemény:

75 True Blood - Inni és élni hagyni

A könyvsorozat jobb

Br623   2024.08.14 02:23
0

Szerencsére a könyvet olvastam hamarabb, minthogy a sorozatot láttam volna. Pont akkor olvastam, amikor a tinikorom végén és a felnőtté válás kezdetén jártam, és a kedvenc könyveimmé váltak, mindegyik részt többször olvastam, és a mai napig megvannak. Ezért ért hatalmas csalódás, amikor végignéztem a sorozatot. Az első évad még értékelhető, mert tartja magát a történethez. A vámpírok coming outolnak, mert kifejlesztik a szintetikus vért, ezért nem kell már többé az emberekből inniuk. Arról szól, hogy hogyan kezdenek el beilleszkedni a társadalomba. De utána egyre jobban elszakad a könyvbeli cselekményektől, és olyan hülyeségeket tesznek bele, amitől szinte utáltam egyes karaktereket. Például a drogos rész, vagy az egész istennős történetszál nem volt a könyvekben. Alexander Skarsgard szerepe még, ami vonzóvá teszi a sorozatot, ő a rossz vámpír, aki igyekszik visszafogni magát a főszereplő, Sookie miatt. Alakul köztük a romantika, és mindenki eldöntheti, hogy melyik oldalnak drukkol: Billnek vagy Ericnek. Reménykedem, hogy egyszer újraforgatják, kissé pontosabban követve az eredeti történetet.