Közösség

Vélemény:

 

68 A látogatás

(2015)

A látogatás

 
TribeBubu   2016.02.09 23:19
1

Kíváncsian ültem neki ennek a filmnek, mert Shyamalan nagy kedvencem, bár az utóbbi pár művével nem remekelt. Sajnos ezúttal sem jött össze neki. Nem is értem az IMDb-n a 6,2 csillagos értékelést.
Igazából körülbelül az első 70-80 perc érdekes és ötletes. Ám a maradék 10-20 perc tönkreteszi az egészet. A katarzis csak egy fordulat, ami már jó ideje sejthető, a végkifejlet szerintem teljesen érdektelen, a tanulság pedig borzalmasan suta. De hogy még egy slusszpoénra sem futotta... Vagyis a stáblista alatt van egy plusz jelenet, de az még arra sem lenne érdemes, hogy a blu-rayre vagy DVD-re kimaradt jelenetként rátegyék.
Viszont a színészek kiválóan alakítottak. A hangkeverés pedig egyenesen mestermunka. Néhány jelenetnél meg kellett állítanom a filmet, mivel azt hittem, a mi pincénkben alkalmatlankodik valaki :D
De sajnos ettől még nem lesz jó a film. Az pedig csak rombolja az összképet, hogy egy olyan rendező/forgatókönyvíró munkája, aki már többször bizonyította ötletességét és tehetségét.
Remélem, azért a jövőben újra képes lesz Shyamalan olyan minőségű filmeket készíteni, mint a Hatodik érzék, A sebezhetetlen, a Jelek, A falu vagy a Lány a vízben.