Közösség

Vélemény:

68 Wicked

(2024)

3 mondatban össze lehet foglalni a ~3 órát

Br623   2025.01.04 16:31
1

Én lehet, hogy más filmet néztem, mint akik eddig itt véleményt írtak róla, de engem nem tudott magával ragadni a történet. Közben még arra is jutott időm, hogy figyeljek a többiekre a teremben, és bizony sokan vették elő a telefonjukat a film közben, ami szerintem azt jelzi, hogy mások is unták, nem csak én. Olyan volt, mint egy hosszú bevezető. Lehet, hogy egyszerűen csak nem nekem való a musical, hosszúnak éreztem a zenei részeket, egyik befejeződött, már kezdődött a másik. A képi világ nagyon szép, a kosztümök csodálatosak, a táncok fantasztikusak, de a történteket kb. 2 percben el lehet mesélni. Annyira éreztem, hogy csak telik az idő, de nem jutunk sehova, és megrökönyödtem, hogy ennyi volt a film. Közben végig szomorú voltam, látunk egy tehetséges lányt, akit kivet a társadalom, mert zöld, pedig jószívű, mégis hogyan lesz belőle gonosz boszorkány? Mellette pedig van egy gyönyörű rózsaszín lány, aki bármit megtehet, mert csodálják, csupán a kinézete miatt. Ha otthon néztem volna, kb. 5 perc után ki is kapcsolom, nem hiszem, hogy a második részét meg fogom nézni.