Közösség

Vélemény:

74 Tudom, mit tettél tavaly nyáron

(2025)

Meglepően jó

majkroly   2025.07.24 10:33
0

Slasher rajongóként igazi csemege volt számomra ez a film, pedig nem voltak túlzottan nagyok az elvárásaim. Az új Végső állomás mellett az év egyik legnagyobb meglepetése. Biztos a nosztalgiafaktor is közrejátszik, a klasszikus első részt nagyon szerettem, a második is abszolút nézhető kategória, a harmadik részt inkább hagyjuk... :) Bíztunk benne, hogy nem fogja túl komolyan venni magát a film, szerintem egy jó slasherbe kell egyfajta beteg humor. Ezt az akadályt nagyon jól vette, ugyan nincs túl sok poén benne, de ami van, az tényleg ütős, néhány beszóláson konkrétan kifeküdtünk :). Véresebb, mint az előző részek, bár ez 2025-ben már szinte elvárható. A legnagyobb pozitívum viszont az, hogy mert a film bevállalós lenni, aki látta, az tudja, miről beszélek, bár biztos vagyok benne, hogy a film vége erősen meg fogja osztani a közönséget. Én személy szerint imádtam a befejezést, de nem lepődnék meg, ha sokan felháborodnak rajta. Ezt az új etapot bátran oda tudom tenni bármelyik Sikoly mellé, színvonalban végre sikerült beérni a "konkurenciát".