Közösség

Vélemény:

78 A hét mesterlövész

(2016)

A hét mesterlövész

Szőr SzereLő   2017.02.12 02:50
0

Akkor mondom. Nem lehet egyszerű egy ekkora filmet ujra feldolgozni sikeresen, de nem lehetetlen. Nos. Szerintem ez nem sikerült. Nem értem, pedig a rendezőnek nem az első és nem is a második filmje volt, mégsem tett meg mindent a siker érdekében. Szerintem egyszerű. Mivel a történet adott, csak 1 dolgon kellett volna többet agyalni és felejthetetlnen alkotást csinálnak megint, az pedig a szereplőgárda kiválasztása. Őszintén szólva nem sok szinészt hagytam volna ezek közül a filmbe. Ne mondja nekem senki, hogy nem lettek volna alkalmasabbak a különböző szerepekre a 7 mesterlövészből mint pl. TOM HARDY, CHRISTIAN BALE, JOSEPH GORDON-LEVITT, vagy CILLIAN MURPHY, . . .stb. csak hogy a fiatalabb nemzedéket említsem. Inkább beraktak egy festett arcú csingacsguk indiánt, egy japán zsebszamurájt, egy kövér prémvadászt, meg egy hiteltelen mexikóit. Ezek nem ide valók szerintem. A karakterük és a történetük is szépen fogalmazva is elég homályos, pedig nagyon fontos lenne a filmben, sőtt, az eredeti történetben nagyon is fontos szerepet játszanak ezek a dolgok. Egyszerűen el lett mismásolva, nem fordítottak elég figyelmet rá, és pontosan emiatt nem lessz igazi felejthetetlen alkotás, mint az elődje. Ennyit a negatívumokról. A film nem rossz, látványos, akciódús western, semmi több. 1 hónap és el van felejtve.