Közösség

Vélemény:

62 Hóember

(2017)

Hóember

Antology210   2017.10.15 18:03
1

Először is : olvastam a művet, és imádtam. Na a filmről: Rettentően vártam, a könyv az egyik kedvencem, és mikor meghallottam, hogy lesz film rettentően örültem.... Sajnos nem azt kaptam amit a könyv nyújtott. A film egy elnyújtott, nagyon komolynak látszani akaró Valami. Mondjuk hogy krimi, de szerintem egyáltalán nem thriller. Olyanokkal néztem akik nem olvasták a könyvet, és ők is osztják a véleményem. Számomra nem volt feszültséggel teli, illetve nem volt izgalmas nyomozás és váratlan gyilkos. A gyilkosságok nem voltak mutatva, tehát még brutálisnak se mondható... Ha már "elbukott" mint thriller, legalább "hentelés" lett volna, de sajna nem. A szinészekkel különösebb bajom nem volt, bár néha látszott hogy nekik sincs sok kedvük itt lenni. Kíváncsi voltam, hogy oldják meg a könyvben jol müködő időbeli ugrálást: rosszul, aki nem olvasta annak kifejezetten idegesitő lehet. A gyilkos tutyi mutyi.Feszültség fokozó zene nuku. Tehát kb semmi sincs amiért azt mondanám ez jó film. Az egyetlen dolog amiért 2 csillagot kap azok a képek; a norvég tájképek, hidek és viaduktok nagyon szépek voltak! (kb max 10 percnyi)