Közösség

Vélemény:

 

77 A láthatatlan ember

(2020)

Gyenge eresztés

 
Emmersson   2022.05.15 18:17
0

Tele ellentmondással, logikai bukfencekkel. Innen SPOILERES!!! Csak a közepébe. Egy korábbi véleményem részlete a filmről: „Nem elég a bosszú, amiért a nő meglógott. A pénzt sem akarták, hogy megtartsa. (Az persze lóg a levegőben, hogy akkor kié az örökség!) Aztán kitalálják, hogy a férj jól le lesz kötözve és öcsi beöltözik láthatatlannak, ám ráfarag. (Hogy ebből hogy jön az a lehetőség, hogy a férj él és a házban kéne keresni, az rejtély!) Ezután a nő simán átballag a férjéhez, aki még véletlenül sem sejti, hogy megfigyelik, lehallgatják (én pl. azonnal bezavartam volna egy hang nélkül a zuhany alá, lássam, van-e rajta drót) és kuncsorog a nejének (mint aki sejti, hogy lehallgatják. Ócska ellentmondások), terülj-terülj asztalkával várva.

Amikor a feka haver lányát megcsapják, teljesen látható a leány számára, hogy a nő nem lehetett. Ha a testvérem váltig tagadná, hogy a küldött e-mail az ő írása, én tuti leülnék vele legalább beszélni, nem bas*nám rá az ajtót!
Az étteremben biztosan van kamera, a felvétel bizonyítja, hogy nem a nő vágta el a nővére torkát.

Arról ne is beszéljünk, hogy ez a csoda overall pár perc alatt kinyomtatható, nem kell kalibrálni, azonnal tudja használni bárki.
Nincsen egy számláló, ami jelezné a gonosz, ám zseni férj részére, hogy hello, itt készült ám egy plusz hacuka is!".
Az sem világos, honnan tudta a feleség, hogy vissza fog jönni, ezért el kell rejtenie a ruhát?!