Közösség

Vélemény:

79 Szörnyella

(2021)

Szörnyella

JRD   2025.03.18 13:31
1

Vártam. Aztán csalódtam. Valahogy nem ilyenre számítottam. Egy újabb sztori, ami igyekszik idealizálni az elme betegségét vagy épp azt, hogy valaki pusztán egy rohadék. Bár ebben az esetben az első lehetőségről van szó. És hiába imádjuk Emma Stone-t... Ez a szerep egyszerűen nem illik rá. Egyébként a Disney most is csúcsra járatta az álszenteskedést. Mivel a Disney 2007-ben egyszerűen betiltotta a dohányzó karaktereket a munkáikban, így Szörnyella nem dohányozhatott. (Érdekes az, hogy az LMBTQ simán megjelenhet a Disney filmekben, ahogyan a klasszikus történetek szembeköpése is, de nehogy már cigizzen egy szereplő! Végül is, hova vezetne ez!) És hogy megér-e egy újabb részt, ha már az első ilyenre sikerült? Nos, a befektetőknek mindenképp. Azonban a nézőknek... hááát... nem vagyok benne olyan biztos. Ettől függetlenül egyszer simán megnézhető. Bár igazából ha nem néztem volna meg, sem vesztettem volna semmit. Talán ez a legőszintébb gondolat, amit kurtán leírhatok arról, hogy mit gondolok a filmről. Azonban ne hallgass rám! Végül is ízlések és pofonok. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!