Előzetes kritikákat olvasva úgy ültem be a moziba, hogy egy nagyon rossz filmet fogok látni, de pozitívan csalódtam és úgy jöttem ki a moziból, hogy "na ez jó volt".
Mondjuk voltak benne apró, de számomra annál zavaróbb hibák, de ezeken felülkerekedve szórakoztató filmnek mondanám. Az orosznak szánt magyar helyszínek és berendezések (vagy a háttérben a lottósorsolás és a kórházban bemondott doktor neve) eléggé megmosolyogtató, de ezeket nyilván csak mi magyarok "szúrjuk ki" és értékeljük viccesnek, de amúgy nem von le a film élvezetéből. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni!
Előzetes kritikákat olvasva úgy ültem be a moziba, hogy egy nagyon rossz filmet fogok látni, de pozitívan csalódtam és úgy jöttem ki a moziból, hogy "na ez jó volt". Mondjuk voltak benne apró, de számomra annál zavaróbb hibák, de ezeken felülkerekedve szórakoztató filmnek mondanám. Az orosznak szánt magyar helyszínek és berendezések (vagy a háttérben a lottósorsolás és a kórházban bemondott doktor neve) eléggé megmosolyogtató, de ezeket nyilván csak mi magyarok "szúrjuk ki" és értékeljük viccesnek, de amúgy nem von le a film élvezetéből. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni!