Közösség

Vélemény:

77 Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

(2004)

Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

respect the movies   2018.02.01 18:42
0

Szerintem egész jó film volt! Jómagam is nagy kedvelője vagyok mint az Alieneknek mint pedig a Predátoroknak (bár igaz, hogy nem olvastam a közös könyveit e két ikonikus teremtménynek) de elvárásaim azért voltak a filmmel! De gondolom ezzel rengetegen voltak így, hisz mint az Alien, mint pedig a Ragadozó filmek sokak kedvence volt! A története a filmnek nem rossz, sőt még érdekesnek is mondanám mert hát engem végig le tudott kötni! Az is tetszett, hogy nem lett a film időtartalma túl hosszú, ezért egy igencsak pörgős kis akció horrort kapunk! Sajnos viszont nekem az emberi karakterek nem nagyon tetszettek, de ha úgy nézzük, hogy itt sokkal inkább a két idegen létformára volt a film kihegyezve, akkor ez egy megbocsájtható hiba! Egy ilyen filmnél nagyon fontos elem a technikai megoldások! E téren sem nagyon kötnék bele, bár azért egy két jelenetnél kicsit azért kilóg az a bizonyos lóláb! Mindkét karakter filmjeinél viszont a legfontosabb elem, a hangulat volt! Na itt azért éreztem azt hogy, nem nagyon sikerül megidéznie a filmnek hangulat terén a nagy elődöket és ezt nagyon bántam! Illetve a másik dolog ami engem még egy kicsit zavart e filmben, hogy szinte végig vérmentes maradt és brutalitás terén is lehetett volna egy kicsit keményebb! Ha kevés elvárása van a nézőnek a filmmel kapcsolatban, akkor nagy csalódás nem fogja érni!