Közösség

Vélemény:

55 #Sohavégetnemérős

(2016)

#Sohavégetnemérős

Br623   2024.09.22 18:51
0

Ez egy vicces történet, mely a mai kor ismerkedési nehézségeit fejtegeti, miközben végig klassz Wellhello slágerek szólnak. A zenekar is kapott benne szerepet, kicsit az ő életükbe is belepillanthatunk. Félig egy koncertfilm, félig pedig különböző emberek randi storyjai. Gyönyörű helyszínek, mint a Balaton és a budai vár között járunk. A vakrandizás, randira hívás, volt szerelmek mellett a zenekar tagjai is végig fel-feltűnnek az események során. Szerintem nagyon viccesek a jelenetek, kis kritika szinte mindenkinek, aki hasonló élethelyzetben van: párt keres vagy kapcsolatban van. Bár a történet szereplői nem ismerik egymást, a végén a soproni Wellhello koncerten mindannyian ott vannak. Azoknak mindenképpen ajánlom a filmet, akik szeretik a Wellhellót, mert végig csak az ő zenéiket hallhatjuk. Szerintem ez egy jó kis kellemes, vicces magyar film, fiatalságról, szerelemről, bulikról, jó zenékről. Egy jó nyári estét biztosan feldob. Szeretem az ilyen filmeket, mert azt adja, amit várunk tőle.