Közösség

Vélemény:

 

72 Vakfolt

(2017)

Vakfolt

 
BéBé   2017.01.26 09:53
1

Már amikor először hallottam erről a filmről, és a háttérben húzódó történetről, már akkor sejtettem, hogy valami újat, és megdöbbentőt fogok látni. Számomra elképzelhetetlen volt, amit ez a csapat fiatal véghez vitt. Önerőből, elhatározásból létre hozni egy olyan magyar akció filmet, ami kenterbe veri az elmúlt évek magyar hasonló produkcióit, egy csodával ér fel, és hatalmas tehetségről tesz tanú biztonságot.
Természetesen ennek a filmnek is megvannak a gyengepontjai. A történetben vannak helyenként bukkanók, és a vágást is túlzásba vitték a film elején, evvel kockáztatva, hogy a nézők fele rohamot kap, de az idő haladásával, egyre jobb és jobb lett ez is.
A színészek között vannak erősebb és gyengébb produkciók is, de Benesovits Áront ki tudnám emelni. Talán ő mozgott legtermészetesebben a kamera előtt, magabiztosan, és látszott hogy a saját humorát is belevitte a karakterbe, evvel adott egy plusz dimenziót neki, ami igazán életszerűvé tette.
Összességében egy jó és szórakoztató filmet kaptunk, ami persze nem tökéletes, de első filmnek lenyűgözően jó. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy nézze meg, evvel is támogatva a filmet készítőket.