2019.07.11 23:00 Az amatőr Olvasottság: 580x
0

Cukiság a köbön sok humorral és minőségi tartalommal

A készítők ezúttal leginkább a cuki és vicces jelenetekre fókuszáltak a második részben a nagyívű történet vezetés helyett, ami nem is baj, hiszen egy gyerekfilmnek nem is kell epikus drámának lennie. Elég, ha aranyos, vicces és szerethetők a karakterek, a történet pedig a legkisebbek számára is élvezhető, könnyen érthető. A Kiskedvencek titkos élete 2 pedig az itt felsoroltak közül minden feltételnek 100 százalékosan megfelel.
Ugyan a sztori az egymás mellett futó, teljesen eltérő motivációjú cselekményszálak miatt kicsit kaotikusnak hat, azért a végén sikerül összeállnia egy egésszé. A több szálon futó cselekmény már csak azért is tetszett, mert így minden szereplőnek egyenlő játéktér jutott a filmben.

Mindenki együtt izgulhatott a kedvenc szereplőjével.Egyszerre követhetjük végig Max vívódását a félelmeivel, Gigi nagy kalandját és Hógolyó különleges mentőakcióját. A középpontban természetesen Max áll, akinek meg kell tanulnia kezelni a félelmeit. Ez kisgyerekeknek szerintem nagyon jó témaválasztás volt az alkotók részéről. Hiszen majd minden gyerek szembesül ezzel a problémával (például fél a sötétben), így a kicsik könnyedén azonosulhattak a főszereplővel.

Cukiság a köbön sok humorral és minőségi tartalommal

Ugyanígy a változás félelmetességének problémájával is jól foglalkozott a film. Max Liam érkezésétől való félelmei és kapcsolatuk későbbi alakulása pedig jól modellezi a nagyobb gyerekek kistestvérrel kapcsolatos aggodalmait, így ezeket a félelmeket, konfliktusokat is jól oldja a nézőkben a film.

A Kiskedvencek titkos élete 2 tehát a gyerekek számára nagyon is reális problémákat vet fel és old meg, ugyanakkor ezt nem szájbarágósan, inkább csak tudat alatt teszi, és végig vicces, megkapó jelenetek közé csomagolja a legaranyosabb szereplőkkel, éppen ezért képes mindvégig könnyed, ám mégis tartalmas szórakozást nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

animáció | családi | kaland | vígjáték

A 2016-os első rész hatalmas közönségsikert aratott világszerte, így végre itt a várt folytatás, amelyben ismét bepillanthatunk házi kedvenceink rejtett életébe, azaz abban,... több»

0