Közösség

Vélemény:

70 Szemfényvesztők 3.

(2025)

Látványos, könnyed, de nem olyan erős, mint régen

fabuandras   2025.11.21 14:50
0

A Szemfényvesztők 3. szerintem egy könnyed, látványos és szórakoztató folytatás lett, bár bevallom, egy picit többet vártam tőle. Tetszett, hogy visszahozták a jól ismert hangulatot, a trükköket és a csapat lendületét, mert pont ezek miatt szerethető ez a széria. A film gyors tempóban halad, folyamatosan történik valami, és a varázslatszerű illúziók most is jól néztek ki. A szereplők között még mindig működik a kémia, és jó volt látni, hogy megpróbáltak új trükkökkel előállni. Viszont a történet néha kicsit kuszának tűnt, mintha túl sok mindent akartak volna belezsúfolni. Ettől függetlenül végig lekötött, mert izgalmas volt nézni, hogyan próbálnak túljárni mások eszén, és hogy milyen fordulatokkal állnak elő. Összességében egy olyan film volt, amit gond nélkül végignéztem, és alapvetően tetszett is, még ha nem is lett annyira ütős, mint az első rész. Látványos, pörgős és tele van ügyes trükkökkel – pont olyan, amit egy könnyed esti kikapcsolódáshoz szívesen választ az ember. Egyszer érdemes megnézni, már csak azért is, mert hamarosan jön a folytatás.