Közösség

Vélemény:

74 Hang nélkül

(2018)

Hang nélkül

krisy3   2020.04.28 08:51
0

A hangulata és a képi világa teljesen rendben van, de a története mindent elront számomra. Sok benne a logikai bukfenc. Látni nem látó, csak hangokat halló alienekkel van tele a világ. Egy 4 fős család azonban valahogy nagyon ügyesen éltben marad. Majd elérkezik a nap, amikor semmi nem jön össze. Anyuka terhes. Tehát valószínű nem olyan rég szállhatták meg a földet, mert különben elég felelőtlenség lenne gyereket vállalni. Mezítláb járnak, mert úgy nem lehet zajt csapni, ellenben egy kiálló szögbe belépni simán, ami egyik napról a másikra odakerül, ahol nem is lehetne, és kész a baj. Az elején levernek egy lámpát, abból még nem lesz komoly baj. A vízesés zaja sem baj. Nem beszélnek, de a babát kvázi hang nélkül megszüli, aki utána sírhat, mert mégiscsak van egy olyan része a háznak, amit leszigeteltek. Azt sem értem, a pici fiuk végül miért hátul kullog, elérhetetlen távolságban, aki egyáltalán hogy tud behelyezni rendesen egy pár ceruzaelemet egy játékba. Nemigen van története, se eleje, se vége. Tudom, tudom, horror/thriller műfajról beszélünk , de ne már. :)