Jó film volt, bár szerintem nem volt annyira drámai, mint ahogy annak idején beharangozták.
A karakterek próbálták oldani a feszültséget a történet során, ami alapvetően rendben volt, és néhol még jól is működött, mert lazított egy kicsit az összhatáson. Az viszont kicsit meglepett, hogy korábban még sosem hallottam erről az eseményről, pedig általában érdekelnek az ilyen történetek. Ez valahogy kimaradt, ami furcsa, mert nem egy jelentéktelen sztoriról van szó.
A végén viszont kiderül, hogy miért nem kapott akkora nyilvánosságot annak idején, és ez elég érdekes perspektívát ad az egész filmnek. Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, bár nem hagyott bennem olyan mély nyomot, mint más hasonló témájú alkotások.
Jó film volt, bár szerintem nem volt annyira drámai, mint ahogy annak idején beharangozták. A karakterek próbálták oldani a feszültséget a történet során, ami alapvetően rendben volt, és néhol még jól is működött, mert lazított egy kicsit az összhatáson. Az viszont kicsit meglepett, hogy korábban még sosem hallottam erről az eseményről, pedig általában érdekelnek az ilyen történetek. Ez valahogy kimaradt, ami furcsa, mert nem egy jelentéktelen sztoriról van szó. A végén viszont kiderül, hogy miért nem kapott akkora nyilvánosságot annak idején, és ez elég érdekes perspektívát ad az egész filmnek. Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, bár nem hagyott bennem olyan mély nyomot, mint más hasonló témájú alkotások.