A három rész közül a legjobban sikerült. Szerintem az íróknál megborult a humoradagoló, mert volt belőle bőven. A karakterek szerethetők, mindegyik jól hozza a rájuk szabott szerepet.
Sokat nevettem, de a film mondanivalója mindig elszomorított. Hiszen rengeteg olyan gyerek van, akik önhibájukon kívül kallódnak el, legyen az a rossz családi körülmény miatt, vagy mert nincs senki aki utat mutasson neki, vagy éppen motiválja (sajnos a tanárok nagy része alkalmatlan erre a feladatra), vagy mert sorozatos lelki vagy fizikai bántalmazások érik őket és nincs merszük segítséget kérni.
Összességében jó lezárása volt a trilógiának, nem volt erőltetett és látszott, hogy nem azért készült el, mert valamit még ki kellett nyögniük magukból.
A három rész közül a legjobban sikerült. Szerintem az íróknál megborult a humoradagoló, mert volt belőle bőven. A karakterek szerethetők, mindegyik jól hozza a rájuk szabott szerepet. Sokat nevettem, de a film mondanivalója mindig elszomorított. Hiszen rengeteg olyan gyerek van, akik önhibájukon kívül kallódnak el, legyen az a rossz családi körülmény miatt, vagy mert nincs senki aki utat mutasson neki, vagy éppen motiválja (sajnos a tanárok nagy része alkalmatlan erre a feladatra), vagy mert sorozatos lelki vagy fizikai bántalmazások érik őket és nincs merszük segítséget kérni. Összességében jó lezárása volt a trilógiának, nem volt erőltetett és látszott, hogy nem azért készült el, mert valamit még ki kellett nyögniük magukból.