Közösség

Vélemény:

43 The Midnight Man

(2016)

The Midnight Man

respect the movies   2018.04.07 19:18
1

Szerintem gyenge film volt! Még a 2017-es év végén láttam ennek a filmnek az előzetesét és elég nagy reményeket fűztem hozzá, mert igencsak jónak éreztem a látottakat! Most végre hogy megtekinthetővé vált a film több online filmes oldalon, neki is estem bőszen, de sajnos hatalmasat csalódtam! Az egyik olyan dolog ami nagyon nem nyerte el a tetszésemet a filmben, az a karakterek voltak! Egy pillanatig sem tudtam izgulni értük, mert sajnos annyira ostobának írták meg a karaktereiket (főleg a fiatal színészekét) a forgatókönyvíró, hogy az nagyon is bántó volt és ez egy horrorfilmnél, duplán ront a film élvezeti értékén, szerintem! A történetet még akár érdekesnek is mondanám, ha mondjuk nem csak az ostoba karakterekre építkezett volna, hanem sokkal többet foglalkozott volna a Midnight Man-al, mert benne azért volt potencia nem is kevés (amit sajnos nem kapunk meg a röpke másfél órás műsoridőben)! Hangulatilag és az izgalmi faktorban is inkább csak egy gyenge közepest hoz a film! Viszont technikailag nem tudnék belekötni a filmbe, ami volt benne e téren, az tényleg jól nézett ki! Összegezve sajnos ismét egy olyan filmmel van a nézőnek dolga, ahol az előzetesben szinte minden puskaporát ellövi a film és szinte semmi tartaléka nem marad a filmre!